Inspiration

Inspiration

Se her hvordan vores kunder har skabt deres helt eget puslemøbel og find inspiration til hvordan du kan skabe din personlige og bæredygtige pusleplads med PusLE pusleplade.

PusLE pusleplade. Hvis du ønsker at skabe et personligt og bæredygtigt puslebord, er PusLE løsningen for dig.  PusLE pusleplade kan monteres på stort set alle møbler og du kan derfor nemt skabe en smuk pusleplads ved hjælp af fx en fin kommode, du måske allerede har stående. Efter pusletiden, afmonteres pladen let – og du har en kommode du igen kan bruge til almindelig opbevaring.

PusLE pusleplade til kommode, fastgøres til kommoden på bagsiden – og der bliver derved ingen synlige monteringshuller i dit møbel. PusLE 2 puslepladen til vægmonterede møbler, som oftes er på dit badeværelse, bryggers og køkken – fastgøres ind i væggen, så der ingen huller kommer i dit møbel.

PusLE pusleplader har ikke blot et bæredygtigt design – de er også fremstillet i et bæredygtigt materiale, nemlig stål. Stål er slidstærkt, robust – og dets livscyklus er uendelig, og dermed er stål en vedvarende ressource. Sammensæt vores bæredygtige pusleplade med markedets eneste 100% økologiske puslepude fra NSleep, og skab dermed en bæredygtig og økologisk pusleplads til din baby.