Nsleep Kapok Legetæppe

Fri fragt i hele Danmark (Vi sender til nærmeste GLS Pakkeshop)

Nsleep Kapok Legetæppe

549,00 DKK

100% økologisk og blødt legetæppe i 100 x 100 cm.

 

4 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Nsleep kapok legetæppe på 100 x 100 cm er perfekt til den lune leg på gulvet. Kapok har en isolerende og varmeregulerende effekt, så dit barn kan hygge sig på legetæppet både ude og inde. Vaskbart betræk af økologisk bomuld og lukkede kapokfibre giver et 100 % hygiejnisk og allergivenligt legetæppe.

Den praktiske kvadratiske størrelse er anvendelig både i og uden for kravlegården. Brug legetæppet med kapokfyld under aktivitetscentret, og vær sikker på, at dit barn ikke bliver for koldt eller for varmt. De silkebløde naturfibre er altid tørre og velventilerede, så huden kan ånde, når den kommer i direkte kontakt med tæppet.

Kapok legetæppet kan mere end blot at isolere og varmeregulere – den praktiske størrelse og kapoks naturlige lethed gør tæppet nemt at tage med, når legen skal flyttes. Kapok er otte gange lettere end bomuld. 

Vælg et nsleep kapok legetæppe, og nyd alle fordelene:

  • Kapok tillader huden at ånde
  • Naturlig varmeregulering
  • Isolerende og allergivenligt

Det er aldrig nødvendigt at vaske kapok – de lukkede naturfibre kan hverken optage bakterier eller fugt, så det eneste, du behøver at vaske efter behov, er betrækket. Det er lavet af økologisk bomuld uden kemi og sundhedsskadelige stoffer, og det kan nemt lynes af.

Brug et legetæppe til hygge under aktivitetscenteret, i kravlegården eller til motorisk træning. Kapok sørger for den rette temperatur uanset rumtemperaturen.