NSleep kapok økologisk puslepude

Fri fragt i hele Danmark (Vi sender til nærmeste GLS Pakkeshop)

NSleep kapok økologisk puslepude

649,00 kr.

Markedets eneste 100% økologisk puslepude

Den blødeste puslepude fra danske Nsleep, er fremstillet af naturfibre fra kapok og økologisk bomuld – denne puslepude er altså ikke kun 100% økologisk, den er også yderst allergivenlig. .

Puslepuden passer perfekt til vores pusleplader – og med denne puslepude kommer din baby til at ligge lunt og godt, når du pusler. Kapok har nemlig en isolerende effekt, og selvom det er et naturprodukt er det nemt at holde. Oven på puslepuden ligger en extra rullemadras, som nemt kan tages af og vaskes ved 60 grader.

Kapokpuslepuden er designet, udviklet og testet i Danmark

1 på lager

Kategori:

Beskrivelse

100% økologisk puslepude

Den blødeste 100 % økologisk puslepude fra danske Nsleep, er fremstillet af naturfibre fra kapok og økologisk bomuld – denne puslepude er altså ikke kun 100% økologisk, den er også yderst allergivenlig. .

Puslepuden passer perfekt til vores pusleplader – og med denne puslepude kommer din baby til at ligge lunt og godt, når du pusler. Kapok har nemlig en isolerende effekt, og selvom det er et natur produkt er det nemt at holde. Oven på puslepuden ligger en extra rullemadras, som nemt kan tages af og vaskes ved 60 grader.

Kapokpuslepuden er designet, udviklet og testet i Danmark

Puslepuden måler 50 x 65 cm

Du kunne også være interesseret i...