PusLE pusleplade til kommode og andre møbler

Fri fragt i hele Danmark (Vi sender til nærmeste GLS Pakkeshop)

PusLE pusleplade til kommode og andre møbler

797,00 kr.

Unik pusleplade

PusLE pusleplade er til dig der ønsker at skabe dit eget personlige puslemøbel. Montér PusLE pusleplade på en kommode, et skab eller reol mv, og skab på den måde din helt unikke pusleplads – lige som du ønsker den. Det er altså en pusleplade til kommode eller andre møbler, som giver dig mulighed for at skifte puslepladsens placering. Når pusletiden er forbi, afmonteres puslepladen let, og dit møbel kan nu bruges som før.

PusLE pusleplade har bagerst et buk, så den kan monteres bagpå et valgfrit møbel. På den måde kan pladen monteres uden at lave synlig monteringshuller på dit møbel, og når pusletiden er forbi, kan dit møbel derfor igen bruges som før.

PusLE pusleplade til puslehynde er produceret i hvidlakeret stål. Målene på puslepladen er tilpasset en standard puslehynde, og passer til de fleste modeller.

D: 65 cm B: 50 cm, kanterne er 9 cm høje.

OBS puslehynde medfølger ikke.

 

 

77 på lager

Beskrivelse

Monteringsvejledning:  Denne beskrivelse skal læses inden PusLE pusleplade tages i brug

PusLE puslepladen skal fastmonteres med skruer på dit møbel eller i væggen før den må tages i brug.

Er der risiko for at møblet, hvor på PusLE er monteret, kan tippe, skal møblet fastgøres til væggen.

PusLE pusleplade skal anvendes sammen med en puslehynde der passer til pladens mål, så barnet ligger godt og blødt, og så der ikke er risiko for at barnet kan slå sig.

PusLE puslepladerne sikrer ikke at dit barn ikke kan falde ned fra puslepladsen, du skal altid have en hånd på dit barn og barnet må ikke efterlades alene.

inspiration her.

Du kunne også være interesseret i...