Se vores forskellige modeller af pusleplader her!

PusLE pusleplade til kommode. Hvis du ønsker at skabe et personligt og bæredygtigt puslebord, er PusLE løsningen for dig. Vi har to forskellige pusleplader – se hvilken der passer til dit behov.

PusLE pusleplade til kommode, kan monteres på stort set alle møbler. Du kan derfor nemt skabe en smuk pusleplads ved hjælp af fx en fin kommode, skab eller reol, du måske allerede har stående. Efter pusletiden, afmonteres denne pusleplade let – og du har en kommode du igen kan bruge til almindelig opbevaring.

PusLE pusleplade til kommode, fastgøres til kommoden på bagsiden – og der bliver derved ingen synlige monteringshuller i dit møbel.

PusLE 2 puslepladen til vægmonterede møbler, som oftes er på dit badeværelse, bryggers og køkken – fastgøres ind i væggen, så der ingen huller kommer i dit møbel.

PusLE pusleplade er ikke blot udført i et bæredygtigt design, med tanke for genbrug og upcycling, PusLE pusleplade er også fremstillet af et bæredygtigt materiale. Puslepladen er nemlig fremstillet af stål – og vidste du at stål er et bæredygtigt produkt?  Stål er slidstærkt, robust og ståls livscyklus er uendelig – og er dermed en vedvarende ressource.

De fleste puslepuder passer til PusLE pusleplade – mangler du en puslepude, og er du på udkig efter en blød, økologisk, allergivenlig temperaturregulerende puslepude, så se her: https://pusleplade.dk/vare/nsleep-puslepude/ 

Viser alle 2 resultater